Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


R.M. ten Dam - Heiloo

Gisteren in de winkel geweest bij en een mooie idworx easy rohler gekocht.
De winkel geeft een professionele indruk met alleen maar A-merken.
De fietsen staan er prachtig bij.
John neemt alle tijd voor je voor - en ook na de aankoop.
Omdat het zadel tijdens de proefrit niet goed voelde, is er direct een ander op gezet waar ik wel goed op zit.
Dat soort dingen maken bij het kopen van een fiets het verschil. 
Daarbij worden de fietsen voor een scherpe prijs geleverd.

R.M. ten Dam 

dinsdag 18 augustus 2015 10:08
Henk Huijsmans

Beste John,

Zoals beloofd een foto van mij met mijn (bij jou aangeschafte) idworx EVO op de top van de Mont Ventoux. Na een tocht van ruim 1250 km in 13 dagen heb ik de Ventoux beklommen met volledige bepakking, zo'n 25 kg, en werd ik op de top begroet door tientallen wielertoeristen uit GB, VS, F en B. Een redelijk unieke prestatie, temeer vanwege het feit dat ik twee jaar geleden een knie prothese heb gekregen met een infectie, en pas een jaar geleden na 4 operaties weer kom fietsen.

Met vriendelijke groet,

Henk Huijsmans

 

woensdag 24 juni 2015 06:51
pieter laga - Roeselare - Belgie

Kraaknette zaak, professionaliteit alom !  

Het is belangrijk om een afspraak te maken , hierdoor heeft  John alle tijd  genomen om  onze perfect gereviseerde KOGA  nog héél specifiek aan te passen !   Bent U op zoek naar een top trekking fiets - met een aantrekkelijk prijskaartje ... 1 adres  wat mij betreft  !  

Een tevreden klant !

Pieter & Griet.

zondag 17 mei 2015 15:34
Simon Garcia - Spain



Simon Garcia came all the way from Spain to buy a Koga Miyata Randonneur
His Koga Randonneur has been stolen in Philadelphia during a 20.000km bicycletrip through USA.

dinsdag 07 april 2015 14:17
Dhr. van Steijn - Halle an der Saale

Dhr.van Steijn uit Halle an der Saale Duitsland kocht bij Go-cycle twee mooie Koga Miyata Randonneurs voor zichzelf en zijn vrouw.

donderdag 26 maart 2015 13:43
Jasmine - Gent

Vorige week een Koga Rondonneur aangekocht bij John en daar heb ik vandaag nog geen enkel spijt van :) 

Wel spijt dat ik het niet veel eerder had gedaan ;) 

De communicatie en verkoop verloopt heel vlot. Daar hou ik van! Een optie genomen op een fiets, dit was geen enkel probleem. Bij aankomst (op afspraak) een kort testritje en het voelde onmiddellijk juist. En al heel snel was ik met mijn nieuwe fiets richting Luik aan het rijden om van daaruit terug de trein te nemen richting Gent. Zalig! Dank je John. 

 

Tip: Vanuit België. Neem de trein naar Luik- Maastricht CS- Beek/Elsloo (van hieruit 15 min wandelen richting centrum)

Voor het ticket neem tot Vise (Grens)+ een ticket Vise-Maastricht. In Maastricht koop je een ticket aan een automaat tot in Beek/Elsloo (je bespaart 1 euro). 

Opmerking: voor wie twijfelt, op tweedehands.be staat Go-Cycle onder België en dat is OK. Gelukkig want anders zouden wij Belgen deze schitterende zaak niet weten zijn. 

dinsdag 24 maart 2015 08:33
Alleke - Houten

Op zoek naar een Idworx trekkingfiets-met-ervaring kwam ik bij Go-Cycle terecht, via het wereldwijde web. Op de site stond een Idworx Easy Roller die precies voldeed aan wat ik zocht: licht, stevig, Rohloff naaf, naafdynamo, kettingkast en bagagerekken en –niet onbelangrijk- in de goede damesframemaat. Het mailcontact verliep adequaat en snel. En zo was ik daar op een zondagmorgen.

Omdat John op afspraak werkt was er alle tijd om te overleggen, een proefrondje te rijden en daarna nog wat dingetjes bij te stellen. Alle papieren waren erbij en ook z’n reservesleutel. Het klikte meteen tussen mij en de fiets. Maar was dat niet zo geweest, dan had ik nog kunnen kiezen uit een grote collectie tour- en trekkingfietsen met aantrekkelijke prijzen en goede specificaties. Je komt niet snel voor niks naar Beek. 
Tip: Ga met de trein naar Beek-Elsloo (de winkel is een kwartiertje lopen) en fiets daarna met je (bijna) nieuwe fiets nog een mooi stuk door het Limburgse heuvelland.
Ik ben naar Maastricht CS gereden via een knooppuntenroute. 
Wat werkt zo’n Rohloffnaaf fijn! Later nog een aantal enthousiaste reacties van mensen in de trein: ‘wat een mooie fiets is dat!’. 
Ik verheug me op heel veel kilometers op deze Ferrari onder de fietsen.

zondag 08 februari 2015 19:24
K.van den Broek - Valkenburg Z.H.

Zondag geld overgemaakt. Woensdag was mijn SANTOS Trekking Light er in de doos.
Pracht fiets, keurig afgeleverd , ziet er uit als nieuw.
Rijdt er nu 2 weken mee en ben zeer tevreden.  
Go-Cycle is altijd bereikbaar ook in het weekend, dat is ook nog makkelijk.

zondag 01 februari 2015 12:07
Matthias - Deutschland

Montags bestellt, am Donnerstag war das Rad da- super schneller Versand! Das Rad selber auch fast noch schöner wie erwartet!! Danke John

woensdag 28 januari 2015 16:38
Edward - Voorburg

Op 10 januari 2015 eindelijk een bezoek gebracht aan Go-Cycle en trof een mooie winkel aan met een enorme keuze aan fietsen. Was op zoek naar een Koga en na op 2 fietsen een rondje door de buurt gemaakt te hebben uiteindelijk een zeer compleet wat ouder model Randonneur gekocht die na een uitvoerige poetsbeurt er als nieuw uitziet! In alle rust kreeg ik advies en ben uitermate blij met deze mooie fiets! Aan te raden!

zondag 11 januari 2015 07:21
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt