Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Karolien - Tongeren

Via internet kwam ik bij John terecht. Ik kocht zo'n 10 dagen geleden bij hem een koga lady traveller. Ik twijfelde tussen frame 50 en 54, uiteindelijk koos ik na verschillende mini ritjes (blokje om rond de winkel) voor de 54. Gisteren had ik eindelijk tijd om de fiets voor het eerst tijdens een langere rit te proberen op vertrouwd terrein. De fiets was prima alleen stond het stuur echt te ver af. ik contacteerde John via e-mail (snel antwoord) en telefonisch. Vandaag ben ik al kunnen langs gaan en heeft hij me goed geholpen door een ander stuur te plaatsen. Een vriendelijke en vlotte dienst na verkoop (lees het geld stond al op zijn rekening) en dat vind ik wel een goed teken.

woensdag 31 december 2014 16:59
Brecht - België

Bij Go-Cycle vind je steeds die fiets die je zoekt! Met een uitgebreid aanbod van topfietsen en de nodige kennis van John kom je buiten met een fiets voor het leven. Ik ben zeer tevreden met mijn fiets en zal nog jaren plezier van hebben!!

Bedankt!

groetjes Brecht

zondag 14 december 2014 08:45
jean-luc et annick - nantes

Quelques centaines de km depuis notre passage en octobre chez Go Cycle à Beek.Le koga traveller et le giant expedition nous donnent entière satisfaction en attendant le printemps pour éprouver nos vélos en grande randonnée.

Merci à John pour son accueil, ses conseils en "français" et sa confiance sur la vente.

Cordialement

 

donderdag 06 november 2014 18:23
huub - Moergestel

Enkele weken geleden een fantastische Idworx Country Rolher bij Go-Cycle gekocht (over jarig model) maar helemaal niets van te merken. Als je op dit "beest" fiets krijg je het gevoel dat dit voor het leven is.

Bedankt!!

Huub Mols

donderdag 30 oktober 2014 09:07
Go-Cycle Webshop

Op 30-9 heeft nadat haar man Henk Poort al een fiets bij Go-cycle heeft aangeschaft Marjolein Keuning, (Maxime uit Goede tijden slechte tijden), een jonge Santos Trekking fiets gekocht bij Go-cycle. Ze had die dag tv opnames in Maastricht".

dinsdag 30 september 2014 14:23
Harry Wermink - Leiden

Ik zocht een goede tourfiets passend bij mijn lengte (1,96 m én relatief lange benen). In reguliere fietswinkels geen passende fietsen gevonden. Via internet Go-Cycle gevonden. Het grote voordeel: alles staat in de winkel en kan 'gepast' worden. Uit een proefrit bleek een 66 cm frame beter te passen dan het overal geadviseerde 63 cm frame. Binnen een week werd mijn Traveller keurig in Leiden afgeleverd. Helemaal tevreden!

zondag 19 oktober 2014 20:13
Nick - Malle

Toen ik in Januari 2014 mijn fietsreis aan het plannen was en deze winkel tegenkwam. Heb ik meteen de lange autorit naar Maastricht gedaan om de fietsen van John te bekijken. 

Voor 700 € kocht ik een Koga miyata traveller, waar ik al na 2 weken verliefd op ben geworden. Toen mijn maat kenbaar maakte om mee te gaan, heb ik hem deze winkel aanbevolen. 

Nu, 4000 km verder kunnen we allebei wel stellen dat de Topfietsen van John gemaakt zijn om te trekken. Je zou zelfs het verschil niet kunnen zien tussen een nieuwe Koga en tussen 1tje die John heeft gereviseerd.

Op 4000 km gezamenlijk maar 5 platte banden en geen stukken. 

Topwinkel. 

maandag 13 oktober 2014 19:52
Thea Hiemstra

Gisteren -na het uitproberen van enkele fietsen - op de Koga Travellady en de Koga Randonneur een flinke proefrit bij Beek gemaakt.
Een helling van 4% en eentje van 10%.
Mijn keus gemaakt en als het toch niet bevalt, dan mag ik binnen 2 weken ruilen.
Wat een service!
Genoeg keuze uit topfietsen.
Blij dat we deze zaak ontdekt hebben! 
Nu trainen voor de komende zomervakantie op mijn (als) nieuwe Koga Travellady!

 

-----

zondag 12 oktober 2014 13:41
Virgille Ganne - Paris, France

I just bought a Koga Globetraveller from Go-Cycle and everything went great.
Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great.
I definitely recommend this website!

 

-----

maandag 06 oktober 2014 08:01
Virgile Ganne - Paris, France

I just bought a koga globe traveller from Go-Cycle and everything went great. Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great. I definitely recommend this website!

maandag 06 oktober 2014 07:22
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt