Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Philippe Leyns - Gent

Eind augustus een Randonneur aangeschaft bij Go-cycle. 

Sindsdien fiets ik dagelijks naar mijn werk met het grootste plezier.

Een grote fietsreis die moet er nog komen, maar ik heb er het grootste vertrouwen in.

Prima service John!

Zeer tevreden.

Philippe

dinsdag 23 september 2014 14:47
Anja - Antwerpen

Het is alweer van maart geleden dat ik mijn fiets aanschafte bij Go-Cycle: een Koga Randonneur, bouwjaar 2005.

Na de vervanging van het stuur en het zadel was het helemaal mijn fiets geworden en was hij helemaal klaar om mee te gaan op fietsvakantie naar Mongolië.

800 km hobbelwegen verder kan ik wel zeggen dat ook Koga's met levenservaring geschikt zijn om lange fietsreizen mee te ondernemen.

maandag 22 september 2014 19:02
Henk Poort

Bekende Nederlander bezoekt Go-Cycle

Henk Poort de acteur/zanger uit Amsterdam heeft bij Go-Cycle een mooie Santos Travelmaster 2.8 met Rohloff en getande riem gekocht. Hij was erg tevreden over de service en de fiets. (Zie foto.)

woensdag 17 september 2014 10:22
Maurice - Nuth Lb.

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle.
Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven.
Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 20:21
M. Moonen - Nuth

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle. Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven. Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 19:35
Joris Dircx - Kontich (België)

Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb gebruik gemaakt van de omruilgarantie omdat mijn eerste keuze toch niet helemaal lekker zat en dat ging perfect.

zondag 06 juli 2014 20:26
Roel

Goede winkel van een vakman. Samen met mijn vrouw uit Den Haag naar Beek gereisd en met twee mooie trekkersfietsen teruggekeerd. Prima service!

maandag 09 juni 2014 11:20
Robbert P

Beek was voor mij 3 uur rijden maar het was het zeker waard. Erg blij met mijn Santos en ik werd prima geholpen. John neemt de tijd en heeft verstand van zaken Heb een juiste keuze uit een ruim aanbod gemaakt. 

zondag 08 juni 2014 20:13
Kees Raateland - Spaarndam

Woon je in de Randstad, koop je een fiets in Limburg! Logisch? Ja, zeker gezien de service van John. De mooie Santos waar grote plannen mee zijn, bleek niet helemaal in orde: iets met het voorwiel. John heeft het bijzonder goed kunnen oplossen. Even heen en weer met de trein heb ik er graag voor over gehad. Heb alweer een paar honderd kilometer weggetrapt zonder problemen.

donderdag 15 mei 2014 21:12
Charlotte De Ruytter - Gent

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Heb de eerste week al meer dan 100 km gefietst en er enorm van genoten. De fiets is ideaal voor mijn woon-werk verkeer (16km enkele reis). Ik kijk al uit naar het "grotere" werk deze zomer namelijk fietsvakantie in Denemarken.

Bedankt voor de vlotte en vriendelijke hulp.

 

mvg

Charlotte

maandag 07 april 2014 16:39
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt