Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


EGON - ZEELAND

Ik ben zeer tevreden over Go-Cycle en de goede service. Ze hebben zeer goede jonge gebruikte fietsen en alle in top conditie. Ik zou iedereen het willen aanraden om de reis naar Beek te maken. Ga zo door, John.

Thursday, 27 July 2017 16:27
Harro Westra

Ik kan Go-Cycle van harte aanbevelen. John is echt supervriendelijk, en legt graag dingen uit. Je krijgt natuurlijk alle kans om testritjes te maken.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe fiets, en het was de reis naar Beek dan ook meer dan waard. Alles was meer dan tiptop in orde! Ik weet zeker dat als er wél mankementen zouden zijn opgetreden, dit netjes zou zijn opgelost door John, want zo iemand is het wel: hart voor de klant en voor het vak. 

Ik raad iedereen aan: voordat je voor een geheel nieuwe fiets gaat, hou het assortiment in Beek goed in het oog. Grote kans dat er precies voorbij komt wat je zoekt, voor een hele mooie prijs. En als je het nog niet helemaal weet of twijfelt: je kan je gerust door John laten adviseren. 

Tuesday, 18 July 2017 16:25
Frank Janssen - Nijmegen

veel fietsplezier van mijn Santos met Rohloff, ondanks klein mankement aan de fiets dat overigens top opgelost is door John. goede service.

Sunday, 25 June 2017 12:06
Beck

Hoi John 

Ik wilde toch even laten weten dat ik dankzij de bij jou gekochte Koga goed in Santiago ben aangekomen.

2610 km. Super fiets en tocht .

Geweldige mooie ervaring 

Groet uit Santiago

 

Beck

 

 

Friday, 16 June 2017 08:38
Addy Kremer - Meppel

John, het was even een eindje rijden vanuit Meppel in Drenthe naar Beek in Limburg, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Dankzij jouw geduld en goede advies heb ik nu een geweldige Santos onder mijn k... die aanvoelt alsof hij voor mij gemaakt is. Na de montage van een iets smaller zadel en de aanschaf van een goede broek met zeem trap ik lachend afstanden van 50 tot 80 kilometer op een avond. Dank je wel voor je advies en ik zal jouw zaak zeker aanbevelen bij belangstellenden. 

Thursday, 15 June 2017 21:35
Jan Dekker - Enkhuizen,noord holland

jhon

wat ben ik blij met mijn Koga light runner! Ik was al een tijd opzoek naar dit type fiets en bij jou vond ik hem.

ik heb hem nu 2-3maanden en nog geen kilometer spijt.Jou benadering en klant gericht denken spreekt mij aan ,ik heb zelf 40 jaar ervaring als collega met 3 zaken .Toen ik stopte 3jaar terug zocht ik deze fiets al .Ik kan iedereen Jhon van co cycle aanbevelen,je moet soms wat kilometers rijden  maar het is echt de moeite waard,Jhon nogmaals bedankt,vr groet van uit het verre Enkhuizen

Saturday, 20 May 2017 19:24
Nelleke - Zuid Holland

Een geweldige fiets laten bezorgen!

Dus blind gekocht op aanraden van John!

Wel 2 weken bedenktijd erbij gekregen.

Ben er onwijs blij mee en ik beveel go-cycle.nl dan ook van harte aan!

Nogmaals bedankt John!

Sunday, 30 April 2017 10:02
Eddy - Hasselt Belgie

Schitterende ervaring, ik ontmoette geen verkoper maar een begripvolle coach voor onze  nieuwe fietsen. Echt een aanrader.

Eddy

 

Monday, 27 March 2017 17:38
Heleen - Zeeland

2 weken geleden naar de winkel in Beek gegaan.

Goed advies, veel fietsen uitproberen. Geen opdringerige verkoop. Alle rust om zelf te beslissen.

Met een geweldige fiets naar huis vertrokken. Bleek thuis het achterlicht kapot te zijn. Gelijk zaterdagavond gemaild. Zondagochtend bericht terug en een paar dagen later een nieuw achterlicht opgestuurd gekregen.

Goede service!!!!

En dan nog 2 weken thuis de fiets uitproberen met de mogelijkheid om de fiets om te ruilen.

Sterk aan te bevelen om eens in Beek te gaan kijken.

Heleen

Wednesday, 08 March 2017 09:07
Gert Spilt - Huizen

Afgelopen zaterdag trof ik op de site van Go-cycle de fiets aan, welke ik al lange tijd wenste en in de juiste maat.

Zaterdag avond mailde ik een vraag en kreeg zondag ochtend al antwoord. Na nog wat mails op zondag waren we eruit.

We spraken op maandag middag af en de fiets stond al klaar. John Kosters adviseerde eerst een proefrit alvorens de deal af te ronden en stelde de fiets af op mijn maat.

De fiets reed als nieuw, zag er ook zo uit en het vertrouwen wat ik direct bij binnenkomst kreeg gaven mij een goed gevoel.

ik beveel Go-cycle van harte aan omdat je iemand treft met passie voor fietsen en verstand van zaken.

Gert

15-11-2016

Tuesday, 15 November 2016 12:57
Powered by JoomVita VitaBook

We will find the bike you're looking for