• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Iñigo Mendivil - Victoria-Gasteiz, Spanje
Iñigo Mendivil uit Victoria-Gasteiz in Spanje kwam naar Go-cycle om zijn gekochte  KOGA Worldtraveller op te halen.
Hij had op fietsvakantie een Go-cycle klant met zo'n zelfde fiets ontmoet. 
 
maandag 07 oktober 2019 07:00
Els - Tilburg

Wij hebben begin dit jaar het plan opgepakt om volgend jaar naar Rome te fietsen. Na veel hierover gelezen te hebben besloten we na een paar maanden om hiervoor (en nog vele reizen daarna) goeie vakantiefietsen aan te schaffen. We kwamen hiervoor uit bij John, die hele mooie tweedehands fietsen heeft staan: Santos, Idworx, Koga.


Mijn vriend kocht een prachtige Santos (nog zo goed als nieuw) en ik een Idworx met herenframe.
Na een poosje was ik toch niet zo blij met mijn keuze voor een herenframe. Afgelopen week hebben we deze weer teruggebracht naar John en een hele mooie Koga met damesframe meegenomen met rohloffnaaf en Gatesriem. Omdat we meteen daarna gingen fietsen in de limburgse heuvels pompte John de bandjes nog even goed op en plaatste andere trappers.

Ik heb heerlijk gefietst die dag: echt een geweldige fiets!

Bedankt John voor de goeie service!

zaterdag 21 september 2019 04:38
Patrick Messens - Brugge

Dit jaar zou ik voor de eerste keer een lange fietstocht ondernemen, de ZILVERROUTE. Zoekend naar een gepaste fiets daarvoor kom ik terecht op de deze site. Ik was al een tijd overtuigd van de goede kenmerken van KOGA. Na een paar mails heen en terug naar John gaan we op bezoek in zijn winkel. Brugge -Beek en terug is een behoorlijke afstand. Er stonden reeds een paar exemplaren klaar om een proefrit mee te doen. Uiteindelijk kies ik voor de degelijkheid van een traveller. Ik heb het mij nog geen ogenblik beklaagd. De eerste lange proefrit valt de pedaal uit de krank. Er moest een nieuwe krank op. Ik laat dat weten aan John, hij vraagt de factuur en betaalt onmiddellijk de kosten terug. Het was een tweedehandsfiets en om hem helemaal klaar te hebben voor zo'n lange tocht was er nog wat werk aan, maar dat is normaal voor een fiets met ervaring. We hebben dan verder zonder enige probleem de Zilverroute uitgereden. Ik ben zeer tevreden over de fiets en van de wijze waarop John zijn zaak runt. Ik denk dat ik nog lang met die fiets zal rondtoeren.



Met vriendelijke groet,

Patrick

dinsdag 23 juli 2019 11:20
Rien - Almere

Gisteren onze met zorg uit gekozen fietsen op gehaald. 

We hebben een goed advies gekregen van John. Na kort contact via WhatsApp was een afspraak snel gemaakt. Op de terug van de vakantie afgelopen vrijdag langs gereden en een proefrit gemaakt op 2 Santos fietsen, die snel op maat gezet werden voor ons. Mijn vrouw was gelijk verkocht aan de Santos, ik heb nog een proefrit gemaakt op een mooie oranje Idworkx, wat een fantastische fiets.

Uit eindelijk gegaan voor 1 Santos en de Idworkx we konden ze zaterdag in de ochtend gelijk ophalen, alles stond volgens afspraak keurig klaar met de voordrager voor de Santos.

We zijn erg tevreden over de service en de snelle levering

 

Met vriendelijke groet,

 

Tineke en Rien

zondag 07 juli 2019 08:00
Harry - Roderwolde

Het is voor mij net even te ver om van Roderwolde naar Beek te gaan om een fiets te bekijken. Ik wist dat ik een Santos wilde hebben en Go-Cycle had een passende maat staan. Een telefoongesprek met John heeft mij overtuigt om ongezien de fiets te kopen en ik ben zeer tevreden. Volgens John is de fiets als nieuw en hij heeft gelijk gekregen, niets op aan te merken.

Super geregeld, vrijdags gekocht, zaterdags betaald en dinsdags op de afgesproken tijd door Quickspeed bezorgt, dat is zaken doen zonder buikpijn.

Ga zo door, met vriendelijk groet Harry Krap

dinsdag 19 februari 2019 14:39
Jaap - Utrecht

Eind oktober een Koga Globetraveller gekocht bij Go-Cycle. De fiets is meer dan 10 jaar oud, maar ziet er nog top uit en fietst erg lekker! Daarnaast voorzien van diverse extra's zoals oplader, magura remmen en stuur met bar-ends. Binnen de garantie termijn kwam er een tik in de voornaaf van het voorwiel. Mijn plaatselijke fietsenmaker kon het niet repareren.. Na contact met John kon ik het wiel opsturen naar een fietsenmaker in Neerkant, die het binnenwerk van de naaf heeft vervangen. De kosten zijn vergoed door John binnen de garantietermijn van 3 maanden, topservice!

dinsdag 22 januari 2019 07:56
Ellik Bargai - Amsterdam

Vanochtend ben ik (helemaal) uit Amsterdam gekomen om in John's mooie winkel een nieuwe Idworx Easy Rohler uit 2016 te kopen. Ik ben dolgelukkig! Hij heeft een mooie en brede selectie trekkingfietsen staan in perfecte staat en voor goede prijzen. Aanrader!

Hartelijk dank John!

zaterdag 19 januari 2019 15:13
Hilde Braeckman - Rijnroute, Duitsland

Super tevreden met mijn Avaghon S28. Gewoon een fantastische fiets die je niet in de steek laat. Stabiel en betrouwbaar.

Een maatje voor het leven! Hij rijdt prima en ik ben heel blij en tevreden met de Rohloffnaaf en riem.

Een prima koop! Bedankt, John.

zaterdag 18 augustus 2018 18:04
Jan Haasjes - Hengelo

 

Enkele weken geleden een gebruikte Idworx easy rohler  met Rohloffnaaf opgehaald.

Wel ver reizen,maar was zeer de moeite waard volgens John , omdat ter plekke een kleine storing, die je alleen merkte bij erg hard aanzetten ,kon worden opgelost.Als de fiets was opgestuurd had ik er misschien iets heel groots achter gezocht....Ik heb, nu ik er zo'n 500km. mee gefietst heb van één ding spijt : n.l. dat ik niet veel eerder een Idworx heb gekocht! Het is puur genieten!!

ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

zaterdag 18 augustus 2018 11:44
Bob van Riel - Teheran

Dag John

 Tot dusver ben ik tot in Teheran gefietst.

Alles is goed verlopen en de Koga doet het goed.
Alvast veel bergen over gefietst en onverharde wegen als ook bergpassen overgestoken.
Binnenkort komt Ruth naar Oesbekistan om de Pamir te trotseren.
Content over de KOGA Worldtraveller!

 Groeten Bob

donderdag 07 juni 2018 19:30
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design