• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Ellik Bargai - Amsterdam

Vanochtend ben ik (helemaal) uit Amsterdam gekomen om in John's mooie winkel een nieuwe Idworx Easy Rohler uit 2016 te kopen. Ik ben dolgelukkig! Hij heeft een mooie en brede selectie trekkingfietsen staan in perfecte staat en voor goede prijzen. Aanrader!

Hartelijk dank John!

zaterdag 19 januari 2019 15:13
Hilde Braeckman - Rijnroute, Duitsland

Super tevreden met mijn Avaghon S28. Gewoon een fantastische fiets die je niet in de steek laat. Stabiel en betrouwbaar.

Een maatje voor het leven! Hij rijdt prima en ik ben heel blij en tevreden met de Rohloffnaaf en riem.

Een prima koop! Bedankt, John.

zaterdag 18 augustus 2018 18:04
Jan Haasjes - Hengelo

 

Enkele weken geleden een gebruikte Idworx easy rohler  met Rohloffnaaf opgehaald.

Wel ver reizen,maar was zeer de moeite waard volgens John , omdat ter plekke een kleine storing, die je alleen merkte bij erg hard aanzetten ,kon worden opgelost.Als de fiets was opgestuurd had ik er misschien iets heel groots achter gezocht....Ik heb, nu ik er zo'n 500km. mee gefietst heb van één ding spijt : n.l. dat ik niet veel eerder een Idworx heb gekocht! Het is puur genieten!!

ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

zaterdag 18 augustus 2018 11:44
Bob van Riel - Teheran

Dag John

 Tot dusver ben ik tot in Teheran gefietst.

Alles is goed verlopen en de Koga doet het goed.
Alvast veel bergen over gefietst en onverharde wegen als ook bergpassen overgestoken.
Binnenkort komt Ruth naar Oesbekistan om de Pamir te trotseren.
Content over de KOGA Worldtraveller!

 Groeten Bob

donderdag 07 juni 2018 19:30
Henk Jans - Nijmegen

Na een tip bij Go-cycle in Beek terechtgekomen voor het kopen van een Koga Randonneur.

Zeer vriendelijk ontvangen en geadviseerd uit het zeer grote assortiment aan Trekkingfietsen. Uiteindelijk uitgekomen op een goed onderhouden en passende Koga Randonneur;ben daar zeer tevreden over. De moeite waard om naar Go-cycle af te reizen, ook al is het Limburg.

dinsdag 15 mei 2018 09:34
EGON - ZEELAND

Ik ben zeer tevreden over Go-Cycle en de goede service. Ze hebben zeer goede jonge gebruikte fietsen en alle in top conditie. Ik zou iedereen het willen aanraden om de reis naar Beek te maken. Ga zo door, John.

donderdag 27 juli 2017 16:27
Harro Westra

Ik kan Go-Cycle van harte aanbevelen. John is echt supervriendelijk, en legt graag dingen uit. Je krijgt natuurlijk alle kans om testritjes te maken.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe fiets, en het was de reis naar Beek dan ook meer dan waard. Alles was meer dan tiptop in orde! Ik weet zeker dat als er wél mankementen zouden zijn opgetreden, dit netjes zou zijn opgelost door John, want zo iemand is het wel: hart voor de klant en voor het vak. 

Ik raad iedereen aan: voordat je voor een geheel nieuwe fiets gaat, hou het assortiment in Beek goed in het oog. Grote kans dat er precies voorbij komt wat je zoekt, voor een hele mooie prijs. En als je het nog niet helemaal weet of twijfelt: je kan je gerust door John laten adviseren. 

dinsdag 18 juli 2017 16:25
Frank Janssen - Nijmegen

veel fietsplezier van mijn Santos met Rohloff, ondanks klein mankement aan de fiets dat overigens top opgelost is door John. goede service.

zondag 25 juni 2017 12:06
Beck

Hoi John 

Ik wilde toch even laten weten dat ik dankzij de bij jou gekochte Koga goed in Santiago ben aangekomen.

2610 km. Super fiets en tocht .

Geweldige mooie ervaring 

Groet uit Santiago

 

Beck

 

 

vrijdag 16 juni 2017 08:38
Addy Kremer - Meppel

John, het was even een eindje rijden vanuit Meppel in Drenthe naar Beek in Limburg, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Dankzij jouw geduld en goede advies heb ik nu een geweldige Santos onder mijn k... die aanvoelt alsof hij voor mij gemaakt is. Na de montage van een iets smaller zadel en de aanschaf van een goede broek met zeem trap ik lachend afstanden van 50 tot 80 kilometer op een avond. Dank je wel voor je advies en ik zal jouw zaak zeker aanbevelen bij belangstellenden. 

donderdag 15 juni 2017 21:35
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design