• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Bart - Waterland-Oudeman

Een tijdje terug een fiets gekocht, die in prima overleg werd geleverd zoals de afspraak.
Maar een klein probleem: mijn vriendin heeft zich de fiets al sinds de eerste dag toegeëigend.
"Getest, zeer goed bevonden en eigendom van" was het antwoord dat ik kreeg.

Grtn Bart

zaterdag 02 april 2016 17:49
E.B. - V.

Na lang twijfelen (best wel prijzig) besloten een afspraak te maken voor een proefritje op een Idworx Easy Rohler bij Go-cycle. 


De zaak staat vol met A-klasse fietsen, keuze genoeg.
Werd zeer vakkundig geholpen en was na een paar proefritjes snel overtuigd, geweldige fiets, ben zeer tevreden.
Had ik veel eerder moeten doen.

Kortom: Zowel fiets als Go-cycle zijn een aanrader.

E.B. te V.

zondag 03 januari 2016 21:07
Roos - Zuidlaren

ik heb een world traveller van Koga gekocht en er al vele kilometers plezier van.

Er mankeerde eerst iets aan de voortandwielen en dat is voorbeeldig opgelost door Go-cycle.

Nu heeft ook mijn man een Traveller van Koga gekocht en er al net zo veel plezier van.

Prima fietsen voor een schappelijke prijs, waar we nog jaren vakantietochten mee gaan maken.

Dank John voor de service.

Roos

dinsdag 08 december 2015 20:51
Dirk Geldermann

go-cycle wurde mir durch einen anderen Händler empfohlen. Ich war auf der Suche nach einem Koga Randonneur und wurde hier auch fündig. Heute ist das Rad angekommen und ich bin abselut zufrieden!

John war äußerst hilfsbereit, freundlich und zu 100% zuverlässig. Das Rad wurde schon nach 3 Tagen in Süddeutschland ausgeliefert und entsprach - wie schon beschrieben - vollstens meinen Erwartungen.

 

Ich kann diesen Laden ohne Einschränkungen empfehlen und bin sehr dankbar für die super Beratung und Hilfe!

Vielen Dank John!

Dirk Geldermann

donderdag 03 december 2015 12:00
Karin Meulendijks - Gorssel

Op zaterdag 21 november 2015 mijn Koga trekkingfiets ingeruild voor een prachtige Idworx bij Go-Cycle. Onder de indruk van deze prachtige zaak, met uitsluitend A-klasse trekkingbikes! Daarbij vakkundig geholpen door John Kosters! Een aanrader! 

maandag 23 november 2015 20:03
martin - Zeeland

Kwam bij het zoeken naar een trekking fiets al snel bij go-cycle terecht. Flink aanbod, redelijke prijzen. Omdat ik niet om de hoek woon heeft hij de door mij gewenste fiets enkele weken "gereserveerd". Ter plaatse kreeg ik vriendelijk en uitgebreid advies en op mijn wens werd er een brooks zadel gemonteerd. De fiets heeft de tocht naar Santiago uitstekend doorstaan. Kortom ik kan Go-Cycle een ieder aanbevelen

maandag 31 augustus 2015 15:34
R.M. ten Dam - Heiloo

Gisteren in de winkel geweest bij en een mooie idworx easy rohler gekocht.
De winkel geeft een professionele indruk met alleen maar A-merken.
De fietsen staan er prachtig bij.
John neemt alle tijd voor je voor - en ook na de aankoop.
Omdat het zadel tijdens de proefrit niet goed voelde, is er direct een ander op gezet waar ik wel goed op zit.
Dat soort dingen maken bij het kopen van een fiets het verschil. 
Daarbij worden de fietsen voor een scherpe prijs geleverd.

R.M. ten Dam 

dinsdag 18 augustus 2015 10:08
Henk Huijsmans

Beste John,

Zoals beloofd een foto van mij met mijn (bij jou aangeschafte) idworx EVO op de top van de Mont Ventoux. Na een tocht van ruim 1250 km in 13 dagen heb ik de Ventoux beklommen met volledige bepakking, zo'n 25 kg, en werd ik op de top begroet door tientallen wielertoeristen uit GB, VS, F en B. Een redelijk unieke prestatie, temeer vanwege het feit dat ik twee jaar geleden een knie prothese heb gekregen met een infectie, en pas een jaar geleden na 4 operaties weer kom fietsen.

Met vriendelijke groet,

Henk Huijsmans

 

woensdag 24 juni 2015 06:51
pieter laga - Roeselare - Belgie

Kraaknette zaak, professionaliteit alom !  

Het is belangrijk om een afspraak te maken , hierdoor heeft  John alle tijd  genomen om  onze perfect gereviseerde KOGA  nog héél specifiek aan te passen !   Bent U op zoek naar een top trekking fiets - met een aantrekkelijk prijskaartje ... 1 adres  wat mij betreft  !  

Een tevreden klant !

Pieter & Griet.

zondag 17 mei 2015 15:34
Simon Garcia - Spain



Simon Garcia came all the way from Spain to buy a Koga Miyata Randonneur
His Koga Randonneur has been stolen in Philadelphia during a 20.000km bicycletrip through USA.

dinsdag 07 april 2015 14:17
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design