• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Simon Garcia - Spain



Simon Garcia came all the way from Spain to buy a Koga Miyata Randonneur
His Koga Randonneur has been stolen in Philadelphia during a 20.000km bicycletrip through USA.

dinsdag 07 april 2015 14:17
Dhr. van Steijn - Halle an der Saale

Dhr.van Steijn uit Halle an der Saale Duitsland kocht bij Go-cycle twee mooie Koga Miyata Randonneurs voor zichzelf en zijn vrouw.

donderdag 26 maart 2015 13:43
Jasmine - Gent

Vorige week een Koga Rondonneur aangekocht bij John en daar heb ik vandaag nog geen enkel spijt van :) 

Wel spijt dat ik het niet veel eerder had gedaan ;) 

De communicatie en verkoop verloopt heel vlot. Daar hou ik van! Een optie genomen op een fiets, dit was geen enkel probleem. Bij aankomst (op afspraak) een kort testritje en het voelde onmiddellijk juist. En al heel snel was ik met mijn nieuwe fiets richting Luik aan het rijden om van daaruit terug de trein te nemen richting Gent. Zalig! Dank je John. 

 

Tip: Vanuit België. Neem de trein naar Luik- Maastricht CS- Beek/Elsloo (van hieruit 15 min wandelen richting centrum)

Voor het ticket neem tot Vise (Grens)+ een ticket Vise-Maastricht. In Maastricht koop je een ticket aan een automaat tot in Beek/Elsloo (je bespaart 1 euro). 

Opmerking: voor wie twijfelt, op tweedehands.be staat Go-Cycle onder België en dat is OK. Gelukkig want anders zouden wij Belgen deze schitterende zaak niet weten zijn. 

dinsdag 24 maart 2015 08:33
Alleke - Houten

Op zoek naar een Idworx trekkingfiets-met-ervaring kwam ik bij Go-Cycle terecht, via het wereldwijde web. Op de site stond een Idworx Easy Roller die precies voldeed aan wat ik zocht: licht, stevig, Rohloff naaf, naafdynamo, kettingkast en bagagerekken en –niet onbelangrijk- in de goede damesframemaat. Het mailcontact verliep adequaat en snel. En zo was ik daar op een zondagmorgen.

Omdat John op afspraak werkt was er alle tijd om te overleggen, een proefrondje te rijden en daarna nog wat dingetjes bij te stellen. Alle papieren waren erbij en ook z’n reservesleutel. Het klikte meteen tussen mij en de fiets. Maar was dat niet zo geweest, dan had ik nog kunnen kiezen uit een grote collectie tour- en trekkingfietsen met aantrekkelijke prijzen en goede specificaties. Je komt niet snel voor niks naar Beek. 
Tip: Ga met de trein naar Beek-Elsloo (de winkel is een kwartiertje lopen) en fiets daarna met je (bijna) nieuwe fiets nog een mooi stuk door het Limburgse heuvelland.
Ik ben naar Maastricht CS gereden via een knooppuntenroute. 
Wat werkt zo’n Rohloffnaaf fijn! Later nog een aantal enthousiaste reacties van mensen in de trein: ‘wat een mooie fiets is dat!’. 
Ik verheug me op heel veel kilometers op deze Ferrari onder de fietsen.

zondag 08 februari 2015 19:24
K.van den Broek - Valkenburg Z.H.

Zondag geld overgemaakt. Woensdag was mijn SANTOS Trekking Light er in de doos.
Pracht fiets, keurig afgeleverd , ziet er uit als nieuw.
Rijdt er nu 2 weken mee en ben zeer tevreden.  
Go-Cycle is altijd bereikbaar ook in het weekend, dat is ook nog makkelijk.

zondag 01 februari 2015 12:07
Matthias - Deutschland

Montags bestellt, am Donnerstag war das Rad da- super schneller Versand! Das Rad selber auch fast noch schöner wie erwartet!! Danke John

woensdag 28 januari 2015 16:38
Edward - Voorburg

Op 10 januari 2015 eindelijk een bezoek gebracht aan Go-Cycle en trof een mooie winkel aan met een enorme keuze aan fietsen. Was op zoek naar een Koga en na op 2 fietsen een rondje door de buurt gemaakt te hebben uiteindelijk een zeer compleet wat ouder model Randonneur gekocht die na een uitvoerige poetsbeurt er als nieuw uitziet! In alle rust kreeg ik advies en ben uitermate blij met deze mooie fiets! Aan te raden!

zondag 11 januari 2015 07:21
Karolien - Tongeren

Via internet kwam ik bij John terecht. Ik kocht zo'n 10 dagen geleden bij hem een koga lady traveller. Ik twijfelde tussen frame 50 en 54, uiteindelijk koos ik na verschillende mini ritjes (blokje om rond de winkel) voor de 54. Gisteren had ik eindelijk tijd om de fiets voor het eerst tijdens een langere rit te proberen op vertrouwd terrein. De fiets was prima alleen stond het stuur echt te ver af. ik contacteerde John via e-mail (snel antwoord) en telefonisch. Vandaag ben ik al kunnen langs gaan en heeft hij me goed geholpen door een ander stuur te plaatsen. Een vriendelijke en vlotte dienst na verkoop (lees het geld stond al op zijn rekening) en dat vind ik wel een goed teken.

woensdag 31 december 2014 16:59
Brecht - België

Bij Go-Cycle vind je steeds die fiets die je zoekt! Met een uitgebreid aanbod van topfietsen en de nodige kennis van John kom je buiten met een fiets voor het leven. Ik ben zeer tevreden met mijn fiets en zal nog jaren plezier van hebben!!

Bedankt!

groetjes Brecht

zondag 14 december 2014 08:45
jean-luc et annick - nantes

Quelques centaines de km depuis notre passage en octobre chez Go Cycle à Beek.Le koga traveller et le giant expedition nous donnent entière satisfaction en attendant le printemps pour éprouver nos vélos en grande randonnée.

Merci à John pour son accueil, ses conseils en "français" et sa confiance sur la vente.

Cordialement

 

donderdag 06 november 2014 18:23
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design