• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Thea Hiemstra

Gisteren -na het uitproberen van enkele fietsen - op de Koga Travellady en de Koga Randonneur een flinke proefrit bij Beek gemaakt.
Een helling van 4% en eentje van 10%.
Mijn keus gemaakt en als het toch niet bevalt, dan mag ik binnen 2 weken ruilen.
Wat een service!
Genoeg keuze uit topfietsen.
Blij dat we deze zaak ontdekt hebben! 
Nu trainen voor de komende zomervakantie op mijn (als) nieuwe Koga Travellady!

 

-----

zondag 12 oktober 2014 13:41
Virgille Ganne - Paris, France

I just bought a Koga Globetraveller from Go-Cycle and everything went great.
Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great.
I definitely recommend this website!

 

-----

maandag 06 oktober 2014 08:01
Virgile Ganne - Paris, France

I just bought a koga globe traveller from Go-Cycle and everything went great. Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great. I definitely recommend this website!

maandag 06 oktober 2014 07:22
Philippe Leyns - Gent

Eind augustus een Randonneur aangeschaft bij Go-cycle. 

Sindsdien fiets ik dagelijks naar mijn werk met het grootste plezier.

Een grote fietsreis die moet er nog komen, maar ik heb er het grootste vertrouwen in.

Prima service John!

Zeer tevreden.

Philippe

dinsdag 23 september 2014 14:47
Anja - Antwerpen

Het is alweer van maart geleden dat ik mijn fiets aanschafte bij Go-Cycle: een Koga Randonneur, bouwjaar 2005.

Na de vervanging van het stuur en het zadel was het helemaal mijn fiets geworden en was hij helemaal klaar om mee te gaan op fietsvakantie naar Mongolië.

800 km hobbelwegen verder kan ik wel zeggen dat ook Koga's met levenservaring geschikt zijn om lange fietsreizen mee te ondernemen.

maandag 22 september 2014 19:02
Henk Poort

Bekende Nederlander bezoekt Go-Cycle

Henk Poort de acteur/zanger uit Amsterdam heeft bij Go-Cycle een mooie Santos Travelmaster 2.8 met Rohloff en getande riem gekocht. Hij was erg tevreden over de service en de fiets. (Zie foto.)

woensdag 17 september 2014 10:22
Maurice - Nuth Lb.

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle.
Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven.
Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 20:21
M. Moonen - Nuth

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle. Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven. Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 19:35
Joris Dircx - Kontich (België)

Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb gebruik gemaakt van de omruilgarantie omdat mijn eerste keuze toch niet helemaal lekker zat en dat ging perfect.

zondag 06 juli 2014 20:26
Roel

Goede winkel van een vakman. Samen met mijn vrouw uit Den Haag naar Beek gereisd en met twee mooie trekkersfietsen teruggekeerd. Prima service!

maandag 09 juni 2014 11:20
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design