• Home
  • Beoordelingen (Reviews)

Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Maurice - Nuth Lb.

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle.
Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven.
Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 20:21
M. Moonen - Nuth

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle. Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven. Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

dinsdag 02 september 2014 19:35
Joris Dircx - Kontich (België)

Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb gebruik gemaakt van de omruilgarantie omdat mijn eerste keuze toch niet helemaal lekker zat en dat ging perfect.

zondag 06 juli 2014 20:26
Roel

Goede winkel van een vakman. Samen met mijn vrouw uit Den Haag naar Beek gereisd en met twee mooie trekkersfietsen teruggekeerd. Prima service!

maandag 09 juni 2014 11:20
Robbert P

Beek was voor mij 3 uur rijden maar het was het zeker waard. Erg blij met mijn Santos en ik werd prima geholpen. John neemt de tijd en heeft verstand van zaken Heb een juiste keuze uit een ruim aanbod gemaakt. 

zondag 08 juni 2014 20:13
Kees Raateland - Spaarndam

Woon je in de Randstad, koop je een fiets in Limburg! Logisch? Ja, zeker gezien de service van John. De mooie Santos waar grote plannen mee zijn, bleek niet helemaal in orde: iets met het voorwiel. John heeft het bijzonder goed kunnen oplossen. Even heen en weer met de trein heb ik er graag voor over gehad. Heb alweer een paar honderd kilometer weggetrapt zonder problemen.

donderdag 15 mei 2014 21:12
Charlotte De Ruytter - Gent

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Heb de eerste week al meer dan 100 km gefietst en er enorm van genoten. De fiets is ideaal voor mijn woon-werk verkeer (16km enkele reis). Ik kijk al uit naar het "grotere" werk deze zomer namelijk fietsvakantie in Denemarken.

Bedankt voor de vlotte en vriendelijke hulp.

 

mvg

Charlotte

maandag 07 april 2014 16:39
Frank - riemst - belgië

Goede ervaringen achter de rug.

 

En op het ogenblik dat het fietsen niet meer lukte bleek John dadelijk bereid te zijn om de fiets terug over te nemen.

 

Aanrader !

maandag 24 maart 2014 13:17
Johannes VdB - Brussel

Prima website, prima shop en een uniek concept!

Bovendien is John heel erg vriendelijk en staat zijn expertise ter beschikking van de klant. Ik ben dan ook heel tevreden met mijn nieuwe Koga en hoop er nog lang van te genieten.

Men zegge het voort!

donderdag 20 maart 2014 12:55
Peter Verstraeten - België

'Fietsen met levenservaring'mooi gezegd,John.

Eerlijke en correcte zaak voor de meerwaardezoeker die niet persé een nieuwe fiets hoeft.

Ik vertel het verder!

dinsdag 11 februari 2014 19:56
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design