Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Go-Cycle Webshop

Op 30-9 heeft nadat haar man Henk Poort al een fiets bij Go-cycle heeft aangeschaft Marjolein Keuning, (Maxime uit Goede tijden slechte tijden), een jonge Santos Trekking fiets gekocht bij Go-cycle. Ze had die dag tv opnames in Maastricht".

Tuesday, 30 September 2014 14:23
Harry Wermink - Leiden

Ik zocht een goede tourfiets passend bij mijn lengte (1,96 m én relatief lange benen). In reguliere fietswinkels geen passende fietsen gevonden. Via internet Go-Cycle gevonden. Het grote voordeel: alles staat in de winkel en kan 'gepast' worden. Uit een proefrit bleek een 66 cm frame beter te passen dan het overal geadviseerde 63 cm frame. Binnen een week werd mijn Traveller keurig in Leiden afgeleverd. Helemaal tevreden!

Sunday, 19 October 2014 20:13
Nick - Malle

Toen ik in Januari 2014 mijn fietsreis aan het plannen was en deze winkel tegenkwam. Heb ik meteen de lange autorit naar Maastricht gedaan om de fietsen van John te bekijken. 

Voor 700 € kocht ik een Koga miyata traveller, waar ik al na 2 weken verliefd op ben geworden. Toen mijn maat kenbaar maakte om mee te gaan, heb ik hem deze winkel aanbevolen. 

Nu, 4000 km verder kunnen we allebei wel stellen dat de Topfietsen van John gemaakt zijn om te trekken. Je zou zelfs het verschil niet kunnen zien tussen een nieuwe Koga en tussen 1tje die John heeft gereviseerd.

Op 4000 km gezamenlijk maar 5 platte banden en geen stukken. 

Topwinkel. 

Monday, 13 October 2014 19:52
Thea Hiemstra

Gisteren -na het uitproberen van enkele fietsen - op de Koga Travellady en de Koga Randonneur een flinke proefrit bij Beek gemaakt.
Een helling van 4% en eentje van 10%.
Mijn keus gemaakt en als het toch niet bevalt, dan mag ik binnen 2 weken ruilen.
Wat een service!
Genoeg keuze uit topfietsen.
Blij dat we deze zaak ontdekt hebben! 
Nu trainen voor de komende zomervakantie op mijn (als) nieuwe Koga Travellady!

 

-----

Sunday, 12 October 2014 13:41
Virgille Ganne - Paris, France

I just bought a Koga Globetraveller from Go-Cycle and everything went great.
Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great.
I definitely recommend this website!

 

-----

Monday, 06 October 2014 08:01
Virgile Ganne - Paris, France

I just bought a koga globe traveller from Go-Cycle and everything went great. Easy method of payment and very fast shipping (it left Holland on Monday and arrived in Paris on Tuesday!), and most importantly the bike is great. I definitely recommend this website!

Monday, 06 October 2014 07:22
Philippe Leyns - Gent

Eind augustus een Randonneur aangeschaft bij Go-cycle. 

Sindsdien fiets ik dagelijks naar mijn werk met het grootste plezier.

Een grote fietsreis die moet er nog komen, maar ik heb er het grootste vertrouwen in.

Prima service John!

Zeer tevreden.

Philippe

Tuesday, 23 September 2014 14:47
Anja - Antwerpen

Het is alweer van maart geleden dat ik mijn fiets aanschafte bij Go-Cycle: een Koga Randonneur, bouwjaar 2005.

Na de vervanging van het stuur en het zadel was het helemaal mijn fiets geworden en was hij helemaal klaar om mee te gaan op fietsvakantie naar Mongolië.

800 km hobbelwegen verder kan ik wel zeggen dat ook Koga's met levenservaring geschikt zijn om lange fietsreizen mee te ondernemen.

Monday, 22 September 2014 19:02
Henk Poort

Bekende Nederlander bezoekt Go-Cycle

Henk Poort de acteur/zanger uit Amsterdam heeft bij Go-Cycle een mooie Santos Travelmaster 2.8 met Rohloff en getande riem gekocht. Hij was erg tevreden over de service en de fiets. (Zie foto.)

Wednesday, 17 September 2014 10:22
Maurice - Nuth Lb.

In mei 2014 een prima fiets aangekocht bij Go-Cycle.
Echter, vanwege een blessure moest ik helaas het fietsen prijsgeven.
Go-Cycle nam de fiets voor een schappelijke deal terug.

Tuesday, 02 September 2014 20:21
Powered by JoomVita VitaBook

We will find the bike you're looking for

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2018 Go-Cycle - Privacy Policy
Webontwerp & Bouw: Oburon Design